Την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές 2019 με διαφορά 9,5 μονάδων από τη Νέα Δημοκρατία και την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες στις 30 Ιουνίου φιλοξενούν στα πρωτοσέλιδά τους σήμερα οι ελληνικές πολιτικές εφημερίδες.

Με πηχυαίους τίτλους όπως «Συντριπτική νίκη της Δεξιάς», «Επιτέλους τέλος», «Φεύγουν, εκλογές στις 30 Ιουνίου» ο Τύπος αποτυπώνει το κλίμα που επικρατεί στο πολιτικό πεδίο και τις ραγδαίες εξελίξεις που οδηγούν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2019: Οι πολίτες άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και ψήφισαν στις Ευρωεκλογές 2019 για την ανάδειξη των προσώπων που θα αντιπροσωπεύουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μια εκλογική μάχη, στην οποία Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσαν διλήμματα εθνικών εκλογών. Η Ελλάδα εκλέγει συνολικά 21 αντιπροσώπους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κατέχει δηλαδή 21 έδρες.

Αποτελέσματα Περιφερειακών Εκλογών 2019: Ο πρώτος γύρος των περιφερειακών εκλογών ολοκληρώθηκε και οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν ξανά την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 σε όσες Περιφέρειες δεν υπήρξε συνδυασμός που συγκέντρωσε το 50% συν 1 ψήφο.

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2019: Η εκλογική μάχη της πρώτης Κυριακής για τις Δημοτικές Εκλογές 2019 ολοκληρώθηκε. Ποιοι εκλέγονται δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι;

Εκλογές 2019: Ποιοι εκλέγονται – Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μάχη λεπτό προς λεπτό στους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: