Σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο μας θα είναι κλειστό από 24 εώς 26 Δεκεμβρίου και από 31 Δεκεμβρίου εώς 6 Ιανουαρίου.
Skip to main content Skip to search

Νέα

Χωρίς Πρόστιμα και Έξτρα Επιβαρύνσεις οι Διορθώσεις στα Ακίνητα που έχουν Δηλωθεί στους Δήμους

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν προχωρήσει στην τακτοποίηση ημιυπαίθριων ή αυθαίρετων χώρων και δεν έχουν δηλώσει τις αλλαγές αυτές στους Δήμους έχουν προθεσμία μέχρι και την 31η Μαρτίου 2020 να το πράξουν προκειμένου να απαλλαγούν από την επιβολή προστίμων και αναδρομικών επιβαρύνσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Όσα Ισχύουν για τη Χορήγηση της Ετήσιας Άδειας ως το Τέλος του Έτους

Το 2019 ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει και σύμφωνα με τον νόμο σε περίπτωση που υπάρχει υπόλοιπο άδειας οι εργαζόμενοι καλούνται είτε να πάρουν τις ημέρες που τους αναλογούν μέχρι το τέλος του έτους, είτε να τις πληρωθούν από τους εργοδότες.

Διαβάστε περισσότερα

Τέλη Κυκλοφορίας 2020: Τα Πρόστιμα αν δεν Πληρωθούν, Ποιοι Απαλλάσσονται

Τα τέλη κυκλοφορίας 2020 θα πρέπει να πληρωθούν έως το τέλος του έτους, σε διαφορετική περίπτωση η εκπρόθεσμη πληρωμή συνεπάγεται πρόστιμο στο 100% των τελών που αναλογούν στο όχημα.

Διαβάστε περισσότερα

Φορο-Ανατροπές για τα Εταιρικά Αυτοκίνητα: Οι Κερδισμένοι και οι Χαμένοι των Αλλαγών

Αντιμέτωποι με την επιβολή πρόσθετου φόρου βρίσκονται όσοι οδηγούν αυτοκίνητο το οποίο ανήκει στην εταιρεία στην οποία εργάζονται.

Το εταιρικό ΙΧ θεωρείται «παροχή σε είδος» και η αξία του αποτελεί εισόδημα για όσους έχουν αυτοκίνητο που ανήκει στην εταιρεία τους. Με το φορολογικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή αλλάζουν πάλι τα δεδομένα. Το νέο καθεστώς φορολόγησης των αυτοκινήτων είναι ευνοϊκότερο για τα μικρά και μεσαία οχήματα. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τα μεγάλα Ι.Χ..

Διαβάστε περισσότερα

Απαλλαγή Εισφορών για Όσους Πληρώνονται με Αποδείξεις Δαπάνης

Νέα δεδομένα φέρνει με το νέο έτος το ασφαλιστικό νομοσχέδιο Βρούτση. Μετά την αποσύνδεση των εισφορών από το εισόδημα, αλλά και την απαλλαγή εισφορών για όσους έχουν παράλληλη ασφάλιση, δηλαδή είναι μισθωτοί με μπλοκάκι, το υπουργείο Εργασίας προωθεί αλλαγές και στις αποδείξεις δαπάνης.

Διαβάστε περισσότερα

Η Εφορία Ακολουθεί και Όσους Έφυγαν στο Εξωτερικό το 2018

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τους κάτοικους εξωτερικού που δεν έχουν κλείσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς που έχουν με την Εφορία.

Συγκεκριμένα όσοι μετανάστευσαν στο εξωτερικό για δουλειά ή για σπουδές αλλάζοντας το 2018 τη φορολογική τους κατοικία έχουν ακόμα στη διάθεσή τους λίγες ημέρες προκειμένου να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικές Αποδείξεις: Πότε Λήγει η Προθεσμία για το Χτίσιμο του Αφορολόγητου του 2019

Ένα νέο τοπίο διαμορφώνεται από την Πρωτοχρονιά στις καθημερινές συναλλαγές των φορολογούμενων.

Σχεδόν όλοι θα πρέπει να ριχτούν στο κυνήγι των ηλεκτρονικών αποδείξεων οι οποίες θα πρέπει να αντιστοιχούν στο 30% των εισοδημάτων τους για να γλιτώσουν από την επιβολή έξτρα φόρου 22% στις αποδείξεις που θα λείπουν.

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος οι Ουρές στις Εφορίες για Ληξιαρχικές Πράξεις Γάμου, Γέννησης, Διαζυγίου, Θανάτου

Ξεκίνησε από την 1η Δεκεμβρίου η διασύνδεση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) με το Μητρώο Πολιτών του υπουργείου Εσωτερικών μέσω του αναβαθμισμένου Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ).

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο Ενημέρωσης για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία και Digital Marketing

Η TaxPlanet, με το σύγχρονο Λογιστικό Γραφείο και υπηρεσίες Digital Marketing στην πόλη της Λάρισας, διοργανώνει ένα ενημερωτικό σεμινάριο για τους πελάτες της και όλους τους ενδιαφερόμενους, σχετικά με τα Ηλεκτρονικά Βιβλία – Νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο και το Digital Marketing στις Επιχειρήσεις.

Ημερομηνία: Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου
Τοποθεσία: ΚΕΚ Δήμητρα (Παλαιολόγου 19, Λάρισα)
Ώρα Προσέλευσης: 18:30
Ώρα αποχώρησης: 20:00

Πελάτες της TaxPlanet: ΔΩΡΕΑΝ

Υπόλοιποι: Συμμετοχή 10 ευρώ

  • Εάν επιθυμείτε να παρευρεθείτε, παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα και επίθετό σας εδώ.
  • Δηλώσεις συμμετοχής εώς Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 11:59μμ.
Διαβάστε περισσότερα