ℹ️ Σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο μας θα είναι κλειστό από τη Δευτέρα 9 εώς και την Παρασκευή 13 Αυγούστου λόγω καλοκαιρινών διακοπών.
epanek
Skip to main content Skip to search

Νέα

Εξοικονομώ: Τι Επιδοτεί το Νέο Πρόγραμμα – Οι 5 Παρεμβάσεις

Από το φθινόπωρο αναμένεται να τρέξει το νέο «Εξοικονομώ» του υπουργείου Περιβάλλοντος το οποίο θα επιδοτήσει πέντε κατηγορίες παρεμβάσεων για εξοικονόμηση ενέργειας στις κατοικίες.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα Ρυθμιστούν τα Ασφαλιστικά Χρέη που Δημιουργήθηκαν στην Πανδημία

Μέτρα για την ελάφρυνση των πληγέντων της πανδημίας, με στόχο να διευκολυνθούν για να αντιμετωπίσουν τις οφειλές τους προς τον e-ΕΦΚΑ προβλέπονται -μεταξύ άλλων- σε τροπολογία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το νέο Κτηματολόγιο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι Προβλέπει η Τροπολογία που Κατατέθηκε στη Βουλή για τη Ρύθμιση των Οφειλών της Πανδημίας

Σε 36 άτοκες ή 72 χαμηλότοκες δόσεις μπορούν να ρυθμιστούν οι οφειλές της πανδημίας, ενώ επεκτείνεται και τον Αύγουστο η έκπτωση φόρου 3% σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης του φόρου εισοδήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Φορολογικές Παραβάσεις: Αναστολή Λειτουργίας και Πρόστιμα σε Επιχειρήσεις

Συγκεκριμένες οδηγίες για τις ποινές (αναστολή λειτουργίας και πρόστιμα) που επιβάλλονται σε σοβαρές φορολογικές παραβάσεις όπως η μη έκδοση αποδείξεων ή η έκδοση παραποιημένων στοιχείων δίνει με απόφαση του στους ελεγκτές της ΑΑΔΕ ο Διοικητής της, Γιώργος Πιτσιλής.

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι Πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ έως τις 30 Ιουλίου

Η καταβολή των συντάξεων Αυγούστου, των προνοιακών επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ, και αναδρομικών του ν. 4760/2020 για συνταξιούχους του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα περιλαμβάνεται -μεταξύ άλλων- στον προγραμματισμό των καταβολών από Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 26-30 Ιουλίου. Συνολικά εκτιμάται ότι θα καταβληθούν περί τα 2,5 δισ. ευρώ σε 5,6 εκατ. περίπου δικαιούχους.

Διαβάστε περισσότερα

Μέχρι Σήμερα η Υποβολή Δικαιολογητικών για το Επίδομα Θέρμανσης

Μέχρι σήμερα Παρασκευή θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα «myΘέρμανση» για την υποβολή των δικαιολογητικών αγορών καυσίμων, εκτός του πετρελαίου θέρμανσης, από δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης που δεν κατάφεραν να τα αναρτήσουν στην προηγούμενη προθεσμία.

Διαβάστε περισσότερα

To Νέο Πληροφοριακό Σύστημα Eispraxis

Ηλεκτρονικό «μάτι» που θα παρακολουθεί το «προφίλ» κάθε οφειλέτη της Εφορίας, θα «βλέπει» την περιουσιακή του κατάσταση και θα ανταλλάσσει στοιχεία και πληροφορίες με κράτη – μέλη της Ε.Ε. αλλά και με το Κτηματολόγιο και το ΓΕΜΗ θα αποκτήσει η ΑΑΔΕ μέχρι το τέλος του έτους.

Διαβάστε περισσότερα

17 Ερωτο-απαντήσεις από την ΑΑΔΕ για τη Ρύθμιση Παλαιών Οφειλών σε 24 ή 48 Δόσεις

Σε 36 άτοκες ή σε 72 δόσεις με επιτόκιο 25% οι πληττόμενοι φορολογούμενοι έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν όλα τα χρέη της πανδημίας. Χρέη προς το Δημόσιο που δημιουργήθηκαν από το Μάρτιο του 2020 που ξέσπασε η υγειονομική κρίση μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία Ευκαιρία για Δηλώσεις και Διορθώσεις Μειωμένων Ενοικίων

Αδειάζει η κλεψύδρα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι δεν έχουν αποζημιωθεί μέχρι σήμερα για τα «κουρεμένα» ενοίκια Ιανουαρίου – Απριλίου 2021.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα Διορθώσετε τη Φορολογική Δήλωσή σας με Τροποποιητική

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν τροποποιητικές δηλώσεις έχουν οι φορολογούμενοι εφόσον διαπιστώνουν εκ των υστέρων ότι υπάρχουν λάθη ή παραλείψεις στη φορολογική δήλωση που έχουν ήδη υποβάλει στο Taxisnet.

Διαβάστε περισσότερα
Μετάβαση στο περιεχόμενο