Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, ο δημοσιογράφος Ντίνος Σιωμόπουλος ανέφερε πως σήμερα μπορούν να κάνουν αίτηση όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 3 και κανείς άλλος, ενώ αν κάποιος χάσει τη προθεσμία λογικά θα πρέπει να περιμένει μέχρι τέλος του μήνα.

Τα αγκάθια στην υποβολή αιτήσεων

Μερικά ακόμη αγκάθια στον τρόπο που κάποιος υποβάλει αίτηση στο taxis είναι:

  • Αν κάποια σύζυγος δεν έχει κωδικούς θα πρέπει να βγάλει κλειδάριθμο.
  • Απαγορεύεται να κάνει αίτημα η σύζυγος με τον κωδικό του συζύγου
  • Η Ημερομηνία αναστολής της σύμβασης
  • Ο δικαιούχος πρέπει να βάλει το ibank του, όχι άλλου

Τι ισχύει για τα χαμηλότοκα δάνεια

Σήμερα ανοίγει η εφαρμογή MyBussinessSupport, προκειμένου μικρομεσαίες επιχειρήσεις να πάρουν ένα μικρό ποσό από το κράτος. Για τους δικαιούχους υπάρχει μία εβδομάδα περιθώριο.

Πρόκειται για ένα από τα μέτρα ευνοϊκής χρηματοδότησης με χαμηλό επιτόκιο το οποίο περιλαμβάνεται στο πλαίσιο στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 10 Απριλίου προκειμένου το ποσό της ενίσχυσης να καταβληθεί στους δικαιούχους εντός του μήνα.

Σημειώνεται ότι και στην περίπτωση αυτή ισχύει η ρήτρα μη απόλυσης για όσες επιχειρήσεις κάνουν χρήση του μέτρου.

Ποιοί το Δικαιούνται:

Η επιστρεπτέα προκαταβολή αφορά κατά κύριο λόγο μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με προσωπικό από 1 έως 500 εργαζόμενους ενώ θα καταβληθεί μέσω του Taxis στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων.

Η επιστρεπτέα προκαταβολή έχει πενταετή διάρκεια, με το πρώτο έτος να αποτελεί περίοδο χάριτος χωρίς να υπάρχει υποχρέωση αποπληρωμής δόσης ενίσχυσης, ενώ τα υπόλοιπα 4 έτη είναι η περίοδος αποπληρωμής σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Μένουμε Σπίτι

Στην TaxPlanet χρησιμοποιούμε όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους για να διεκπεραιώσουμε τις εργασίες μας, ώστε να μη χρειάζεται να έρθετε από το γραφείο μας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2410 610 196.